"Ben je nu een ervaren airsofter of een volslagen nieuweling, Airsoft For All zal je altijd helpen en je een zo goedkoop en mooi mogelijke airsoftervaring aan te bieden."

- nlairsoft.com -


 

WIE ZIJN WIJ?


Het idee achter "Airsoft 4 All" is al een aantal jaar geleden gekomen toen een paar teams begonnen met elkaar te praten over het organiseren van SKIRMS, dit enkel en alleen voor intern plezier. Skirms voor en door airsofters. Het officieel van start gaan van dit project werd door omstandigheden wat opzij geschoven maar het idee er achter ging zeker niet verloren.

De toenemende groei van airsoft hier in België bracht enkele mensen terug bij elkaar en zo werden er opnieuw plannen gemaakt. Het werd zelf iets groter gezien, organiseren voor iedereen en niet enkel voor teamleden. Zo werd uiteindelijk "Airsoft 4 All" geboren, een samenwerking van verschillende airsoftteams met één zelfde gedachtengang: SKIRMS organiseren voor en door airsofters uit liefde voor het spel.

Voor en door airsofters wil echter niet zeggen dat "Airsoft 4 All" geen ruimte voorziet voor nieuwe mensen die airsoft pas leren kennen. Integendeel, "Airsoft 4 All" zal iedere beginnende en/of nieuwe speler de mogelijkheid aanbieden om zijn of haar eerste stappen te zetten in de airsoftwereld. En dat onder begeleiding van een ervaren speler die hen het spel en de gedragscode zal meegeven zodat ook zij kunnen groeien tot een volwaardig lid van deze community.

A4A

 

 

 

back to top

Design and development Maarten Lemey