"Ben je nu een ervaren airsofter of een volslagen nieuweling, Airsoft For All zal je altijd helpen en je een zo goedkoop en mooi mogelijke airsoftervaring aan te bieden."

- nlairsoft.com -


 

REGLEMENTEN


Wie

18+
Max. 40 man/vrouw


Wanneer

zie pagina "SKIRMS"


Inschrijven

zie pagina "SKIRMS"
Registreer je hierop en schrijf je in voor de gewenste skirm. Kan je onverwachts niet komen schrijf je dan op dezelfde pagina uit voor de skirm zodat je "spot" aan iemand anders kan toegekend worden.

Als je inschrijft en het is volzet kom je automatisch op een reservelijst te staan. Als er iemand afhaakt dan wordt je automatisch verwittigd.

BB's:

Biostar te koop aan prijs 15 € voor 0.20 gr (3000 bb's)
Biostar te koop aan prijs 15 € voor 0.25 gr (3000 bb's)
Bioval te koop aan prijs van 12 € voor 0.20 gr (1700 bb's)


Deze bb's zijn 'voorlopig' de enige die bij ons gebruikt mogen worden, daar deze in onze milieuvergunning zijn vermeld en erdoor worden toegestaan. In de toekomst proberen wij zeker de milieuvergunning verder uit te breiden naar andere merken Bio BB's.
Deze BB's zullen enkel te koop zijn bij aankomst (tafel inschrijving) en tijdens de middagpauze. We gaan niemand belasten om bb's te verkopen zoals de frisco's op 't strand. Gelieve hier dus rekening mee te houden.

Wel steun je de VZW door BB's te kopen ter plaatse.

Zijn NIET toegestaan:

Pyrotechnics
Rookgranaten
Lasers
Echte wapens, munitie, messen,...
Snipers
Support

Alle andere zaken die veel lawaai maken OF/EN mogelijks een gevaar opleveren worden VOOR aanvang van de skirm voorgelegd aan de Chief-Marshall of Chief-Briefing) ter goedkeuring.


Faciliteiten

Toiletten met stromend water
Laadstation voor batterijen
220 V
FPS Meter + Test Range

Regels/Afstand van Verhaal

Een afstand van Verhaal moet ondertekend worden bij aankomst. Deze kun je HIER downloaden.

Omkleden gebeurt ter plaatse in de refter. Aankomen in CAMO of met de wapens zichtbaar is verboden! Indien dit toch gebeurt wordt je automatisch geweigerd voor deelname aan de skirm!

FPS regels

zoals voorgeschreven door AAB: 350 fps met 10 fps marge, dit met 0.20 gr bb's.

Wat de HIT regel betreft, gelieve een fluo vest bij je te dragen tijdens de skirms. Ingeval van Hit roep je duidelijk HIT en trekt dit fluo vestje aan om je naar de safety zone te begeven.

back to top

Design and development Maarten Lemey