"Ben je nu een ervaren airsofter of een volslagen nieuweling, Airsoft For All zal je altijd helpen en je een zo goedkoop en mooi mogelijke airsoftervaring aan te bieden."

- nlairsoft.com -


 

RECENTE MEDEDELINGEN:


Zaterdag 11 juni 2011 - A4A ontvangt nieuw materiaal.

Op Zaterdag 11juni hebben we met A4A een camion moeten huren om al het gekregen materiaal naar de shelter te vervoeren. Wat we juist allemaal ontvangen hebben wordt in de volgende weken zeker duidelijk, maar het is voor onze spelers nog een verrassing. Al het materiaal die we gekregen hebben was een schenking van de THUISZORGWINKEL van Roeselare.

A4A dankt Ann en Lien voor het mogelijk maken van deze schenking!
thuiszorg

 

Later die dag kregen we van Günther "Mythos" Debiscop ook een leuke schenking. Hij gaf ons allerlei pouches, vesten, ... . Al deze dingen zullen verwerkt worden in scenario's.

A4A dankt Günther "Mythos" Debiscop voor deze schenking!
mythos


Zaterdag 5 Juni 2010 - A4A Organiseert een grote bouwdag. Klaar voor wat verandering in je favoriete speelterrein? Schrijf je in voor een skirm en maak het zelf mee.

Na 8 maanden spelen is het tijd om de speelruimte eens grondig onder handen te nemen. Met een grote groep gedreven A4A vrijwillgers gaan we aan de slag om The Shelter beter, sneller en leuker te maken. Op 5 juni gaat de eerste grote bouwdag door. Door de grote omvang van de speelruimte wordt in delen gewerkt. Zo kan The Shelter open blijven en kunnen wij blijven skirms organiseren voor de spelers.

Wie de vernieuwde,verbouwde zaal wil uitproberen kan zich nog altijd inschrijven voor de skirm op 12 juni! Inschrijven kan HIER.

In de maanden die volgen worden de volgende delen afgewerkt en aangekleed om zo The Shelter in een nieuw jasje te steken. Voor vragen of opmerkingen kan je terrecht op bouwen@a4a.be .


NerdsZondag 4 April 2010 - A4A organiseert de ATTACK OF THE NERDS! Na de succesvolle thema-skirms 'The dead walk' en 'The Christmas special' is er nu ATTACK OF THE NERDS!

We kennen ze allemaal. Personen die leven in bibliotheken en dagen hun huis niet uitkomen. Mensen gekenmerkt door hun aparte levensstijl en kledij. Het zijn NERDS en ze hebben er genoeg van!


Jaren van pesterijen en onderdrukking heeft de nerds naar een historisch moment gebracht. De NERDS komen in opstand en grijpen naar de wapens! NERD zijn is iets om trots op te zijn en daar strijden ze voor!

Bang voor problemen in PC-winkels, bibliotheken en scholen wordt het leger ingezet om de kalmte te bewaren. Op verschillende plaatsen wordt er gevreesd voorplunderingen en afrekeningen.

Zullen de NERDS in hun opzet slagen? Zullen ze de onderdrukking waar ze al jaren onder gebukt lopen van zich kunnen afschudden? En krijgen ze eindelijk een plaatsje in onze maatschappij? Of kunnen de politie en de legerdiensten de losgeslagen NERDS in bedwang houden of worden ze overlopen door de technologie die de NERDS in de strijd gaan gooien?

Beleef dit avontuur samen met ons op 4 April 2010 in The Shelter!

be there or be square

 


zaterdag 31 oktober 2009 - De wereld is al enkele decennia ondergedompeld in chaos. De inslag van een grote meteoor heeft in het jaar 2005 er voor gezorgd dat de wereld herschapen werd in een woestenij. De overlevenden van de eerst impact hebben verschillende bendes gevormd waar de wet van de sterkste en slimste telt.

Alsof dit allemaal nog niet erg genoeg is zorgt het losgekomen stof van de meteoor voor een vreemde reactie in onze atmosfeer. Door een niet nader te verklaren verschijnsel komen de doden terug tot leven. Hoe lang kan de mensheid nog blijven bestaan? Heeft Lucifer de deuren van de hel voor eens en voor altijd gesloten?

Zijn de doden gedoemd om voor eeuwig over deze aardbol te dwalen…om er voor te zorgen dat deze planeet veranderd in een levende hel voor de overlevenden.

klik HIER of HIER voor enkele fotoreeksen

 


vrijdag 18 september 2009 - De site komt voor het eerst online te staan. Je kan er ondermeer inschrijven voor onze skirms, je vindt er meer info over ons, onze locatie, en airsoft in het algemeen. En in de toekomst zal de media pagina rijkelijk gevuld worden met foto's van onze evenementen. WELKOM!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

back to top

Design and development Maarten Lemey