"Ben je nu een ervaren airsofter of een volslagen nieuweling, Airsoft For All zal je altijd helpen en je een zo goedkoop en mooi mogelijke airsoftervaring aan te bieden."

- nlairsoft.com -


 

D.A.R.T.


 

Death Aces Recon Team (D.A.R.T.) ontstond in het najaar van 2005 in de schoot van een vriendengroep uit Oosterzele, bij Gent. Binnen de kortste keren had de hele bende de airsoft-koorts te pakken en gingen alle gesprekken over AEG`s, FPS, CQB en andere, voor vriendinnen, ouders en kennissen vreemd klinkende, termen. Het leverde ons een heleboel meewarrige blikken op, gewoonlijk gevolgd door gemeende "`t zal wel overgaan"...

Het ging niet over, wel integendeel. Dik 4 jaar later is DART nog steeds actief. Op elke skirm waar we komen proberen we de sfeer erin te houden en te tonen dat het ons vooral om de fun gaat. Dat we dat combineren met een voorliefde voor MilSim mag misschien vreemd klinken maar geloof ons, het is perfect te combineren!

Doordat we als vriendengroep zijn begonnen zijn we een niet-wervende club gebleven, dus voor een lidmaatschap kan je bij ons niet terecht. Maar je bent altijd welkom om 'een klappeke' te doen. Wij helpen iedereen die het goed voorheeft met onze geliefde hobby graag vooruit. Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze website. Vragen kan je stellen op ons forum of via mail.

 

 

 

 

back to top

Design and development Maarten Lemey