"Ben je nu een ervaren airsofter of een volslagen nieuweling, Airsoft For All zal je altijd helpen en je een zo goedkoop en mooi mogelijke airsoftervaring aan te bieden."

- nlairsoft.com -


 

Airsoft Brugge


Airsoft Brugge is ontstaan in 2001 uit een drietal vrienden, die na airsoft te ontdekken via het internet, een locatie voor airsoft in West-Vlaanderen wilden en meer bekendheid geven aan deze nieuwe sport. Door de jaren heen werden door Airsoft Brugge tientallen airsoft skirms georganiseerd op verschillende locaties. In bossen te Zedelgem, Charleroi en Francorchamps, in fabrieken te Zedelgem, Bredene en Waver en in een oude kazerne te Veckring (Frankrijk).

Airsoft Brugge stond samen met Commando en Aircav aan de wieg van Airsoft in België en Nederland, menig airsofter heeft dan ook zijn eerste stappen in de airsoftwereld gezet door Airsoft Brugge, hetzij op één van onze skirms, hetzij via onze website en forum, dat geldt als DE ontmoetingsplaats voor airsofters uit de België en Nederland.

De club zelf bestaat heden uit een 50-tal leden die, de één al vaker dan de ander, aan onze activiteiten deelnemen, maar uiteraard staat onze club ook open om nieuwe leden wegwijs te maken in de airsoftwereld, dit op voorwaarde dat ze de juiste houding hebben tov Airsoft (Teamspirit & Fairplay)

 

 

TERUG NAAR TEAMS

Design and development © Maarten Lemey