"Ben je nu een ervaren airsofter of een volslagen nieuweling, Airsoft For All zal je altijd helpen en je een zo goedkoop en mooi mogelijke airsoftervaring aan te bieden."

- nlairsoft.com -


 

1/9 AIRSOFT CAVALRY


 

1/9th AIRsoft Cavalry werd opgericht in 2003 door "Emp" en "Spastik" en is vrij snel uitgegroeid tot een team dat overal aanzien verworf door hun aanwezigheid op vele skirms in België. Ze staan bekent als een groep luidruchtige lolbroeken en hun "we gaan er voor" mentaliteit dwingt respect af. Aircav weet van aanpakken en voerde dan ook al meerdere keren woord bij daad door hun eigen skirms te gaan organiseren. Aircav staat op hun skirms voor originaliteit en plezier en proberen dit dan ook telkens te verwezenlijken bij iedere gelegenheid. Aircav "Day Of Days" werd het eerste avontuur in Schoten. En het concept werd goed gesmaakt door de vele aanwezige spelers.

Aircav bleef niet stil zitten en al vrij snel volgenden Aircavhell, Aircavhell 2 en Aircavhell 3. Deze is tot op heden nog steeds de grootste ééndagskirm geweest in België, dit met 260 spelers, die zich dan ook de hele dag voor de volle 100% ingezet hebben om dit verhaal tot een succes te brengen.

Begin van 2009 was het opnieuw raak en werden er skirms georganiseerd in The Villa in Izegem. Zombienight en Zombienight II zijn ondertussen al verheven tot cultskirms.

Nu gaat Aircav in zee met 4 andere zeer gemotiveerde teams om samen A4A te brengen. Airsoft voor en door airsofters waar plezier op de eerste plaats komt!

 

 

 

TERUG NAAR TEAMS

Design and development Maarten Lemey