A4A 2011

Announcements

A4A 2011

Postby ranchy on 21 Feb 2011, 18:20

airsofters,

Een nieuw jaar, brengt meestal ook verandering met zich mee. Bij ons, airsoft for all is dat niet anders.
In deze post, zullen we kort uit de doeken doen wat je dit jaar verandert zal zien wanneer je bij ons komt skirmen.

1) spelers verzekering
----------------------------
Vanaf maart, is iedereen die bij ons komt spelen, automatisch verzekerd zonder meerprijs. Daaronder valt alles, behalve kwetsuren aan/in de mond door het niet dragen van mondbescherming. Bij deze een oproep aan iedereen om deze te dragen. Tanden zijn geen goedkope aangelegenheid. Nieuwelingen zullen worden verplicht (is het nu een full face mask of een meshmask) om deze te dragen. De gebruikelijke korting voor de AAB leden blijft van kracht. Beter dubbel verzekert dan niet!

2) bouwprojecten
-----------------------
Zoals vorig jaar, proberen wij zaal per zaal af te werken zodat alles een geheel vormt. Denk maar aan het dorp / market en de onlangs gerealiseerde bureau setup. Wij danken iedereen die aan de projecten heeft meegewerkt, en hopen ook nu weer op jullie dienst te kunnen doen tijdens de bouwdagen.

3) inschrijven
------------------
Het inschrijfsysteem word vereenvoudigd. Per jaar vult iedere speler een disclaimer in die dan door ons bewaard wordt in de shelter. Daarnaast, komt er een inschrijfblad per skirm. Iedere speler die zich aanmeld op die dag, zal zijn naam, voornaam, handtekening + gelezen en goedgekeurd moeten invullen. Geen gerompslomp meer met mappen die niet alfabetisch zitten. Daarom zouden wij graag iedereen vragen om DEZE disclaimer reeds ingevuld terug mee te nemen.


4) Ban systeem
---------------------
Iedereen heeft er een zich al wel eens aan geërgerd. De skirm zit vol, en je staat op de wachtlijst. Na de skirm komt dan uit dat 4 mensen niet zijn komen opdagen en jij je had kunnen komen amuseren. Wel, gedaan hiermee!!!!!!!! Mensen die niet komen opdagen of geen geldige reden hebben, worden onmiddelijk voor 3 maanden gebannen. En wij beslissen ofdat een reden geldig is of niet. Ook worden de inschrijvingen op vrijdagavond 22u afgesloten! Iedereen weet dan normaal wel ofdat ze kunnen komen of niet!

5) opruimen
----------------
We vragen aan iedereen om een extra inspanning te doen om alles proper achter te laten. Als wij bb's vegen, moeten wij meer blikjes en andere rommel wegnemen dan iets anders. Er staan voldoende vuilbakken, dus gebruik ze ook!

dit was in het kort, de nieuwe dingen voor 2012.tot op één van onze skirm

greetz
De A4A crew
its not only gaming... ITS A LIFE STYLE
User avatar
ranchy
 
Posts: 740
Joined: 02 Aug 2009, 10:31
Location: Klerken

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron